Vegan koffie dessert LOFF
DessertsHet recept van dit vegan koffie dessert is van Marion Pluimes, chef-eigenaar van Restaurant LOFF Breda.
Ingrediënten
- 200 ml espresso
- 3 el dadelstroop
- ¼ tl vanillepoeder
- 200 g zijden tofu
- 200 g haverroom
- 4 tl agar agar
- 1 dl appelsap
Bereiding vegan koffie dessert
- Meng de espresso, dadelstroop, vanillepoeder, zijden tofu en haverroom goed
- Breng appelsap aan de kook, los de agar agar erin op en laat enkele tellen doorkoken
- Voeg dit aan het koffiemengsel toe
- Schenk in de glaasjes en laat 1 uur opstijven in de koelkast
- Serveer met fijngehakte, geroosterde hazelnoten
Dadelballetjes
Probeer ook het dadelballetjes recept van Restaurant LOFF >>
Nóg meer lekkere recepten van desserts door Puur! uit eten chefs >>
Reacties