IJskoffie met kokosmelk Café Intención
DessertsZo maak je ijskoffie met kokosmelk, met biologische en fairtrade koffie van Café Intención.
Ingrediënten ijskoffie met kokosmelk
- 100 ml espresso, gezet met de koffie van Café Intención
- 150 ml kokosmelk barista versie
- 2 tl ahornsiroop
- 8 ijsblokjes
- 1 tl cacaopoeder
- 1 tl nougatine
Bereiding ijskoffie met kokosmelk
- Zet de espresso. En laat deze goed afkoelen. Je kunt de espresso even in de koelkast zetten.
- Schuim ondertussen de helft van de melk op. Zet ook even weg.
- Meng de ahornsiroop met de afgekoelde koffie en roer goed door.
- Doe de ijsblokjes in een glas, schenk hier de koffie en de rest van de melk overheen. Verdeel tot slot de opgeschuimde melk erover.
- Garneer met cacao en nougatine.
Vegan koffie recepten
Meer verkoelende koffie recepten? Bekijk 3x zomerse koffie recepten.
Reacties