Gefrituurd gepocheerd ei, zwarte quinoa, pompoen Groot Warnsborn
HoofdgerechtenGefrituurd gepocheerd ei van Groot Warnsborn in Arnhem
Ingrediënten
- 4 gepocheerde eieren
- 400 g zwarte quinoa
- 400 g flespompoen in brunoise
- groentebouillon
- 2 eidooiers
- 100 ml castric
- 250 g geitenboter
- half bosje geplukte dragon
- eiwit
- bloem
- paneermeel
- peper & zout
- olijfolie
Bereiding
- Paneer de eieren: haal door de bloem, dan door eiwit en daarna door de panko
- Gaar de quinoa net als risotto in de groentenbouillon
- Maak de pompoen brunoise op smaak met olijfolie peper en zout
- Maak van de eidooier, castric en geitenboter bearnaise saus en voeg hieraan de geplukte dragon toe
- Frituur de eieren kort totdat de paneermeel krokant is maar het ei niet helemaal gaar is
- Dresseer de quinoa en de rauwe pompoen op bord (eventueel met extra groenten)
- Snijd het gefrituurde ei doormidden en leg deze met de vloeibare dooier naar boven op bord
- Als laatste de saus eroverheen dresseren of apart serveren
Groot Warnsborn bij Puur! uit eten
Meer weten over Groot Warnsborn ? Check de beschrijving van Groot Warnsborn in Arnhem >>
Alle lekkere vegetarische recepten >>
Reacties