National Geographic Traveler: reisspecial culinair

In de media
Naar item

Wist je al dat National Geographic Traveler in haar nieuwste magazine als extra 101 culinaire reistips laat zien? En niet alleen dat, ook online verscheen een culinaire reisspecial! Puur! uit eten droeg hieraan bij met twee reisblogs over waar je lekker puur en lokaal kunt eten. Jeannette schreef over lekkere veggie hotspots in Berlijn en puur en lokaal eten op Kreta.

Berlijn: veggie en vegan uit eten

National Geographic Traveler reisspecial culinair special reis eten veggie berlijn tips

Veggie en vegan uit eten in Berlijn.

Kreta: 7x Puur en lokaal eten

National Geographic Traveler reisspecial culinair Kreta puur lokaal uit eten reistips

7x puur en lokaal eten op Kreta.

National Geographic Traveler zegt hierover: “Reizen verrijkt ons leven. Omdat we onderweg met andere culturen in aanraking komen, omdat we opgaan in natuur – hoge pieken, eindeloze leegten, wilde dieren, duizelingwekkende watervallen – die ons eigen land niet kent en omdat we gerechten kunnen proeven waarvan we nog niet eerder hadden gehoord. Vooral dat laatste, genieten van de lokale keuken, speelt een steeds belangrijkere rol bij de keuze voor onze volgende reisbestemming.

Voor alle foodies onder ons heeft National Geographic Travel een online special samengesteld met tips en verhalen over talloze culinaire reizen en bestemmingen waar je je vingers bij aflikt. Proef de wereld: ga eten bij een van de vijf beste pizzeria’s van Napels, drink een gletsjerbiertje in Groenland, geniet van streetfood op Zanzibar of maak een wijnreis door Chili. Dichter bij huis? Bezoek de fijnste koffiebars in Antwerpen of ontdek verrukkelijke vegetarische restaurants in Berlijn.”

Kortom, een special die jouw reishonger alleen maar zal aanwakkeren.

National Geographic Traveler met culinaire reistips

National Geographic Traveler reisspecial culinair eten tips op reis

 

 

 

 

 

 

 

Reacties