Hotel Restaurant Bitter en Zoet Veenhuizen
RestaurantHotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen dankt haar naam aan één van de prachtig gerenoveerde dienstwoningen, waar je tegenwoordig comfortabele hotelkamers vindt. Of je nu een kopje koffie drinkt op het terras, vers brood koopt in de bakkerij, geniet van een gezellig diner of van een heerlijk verblijf in een van de mooie hotelkamers of ruime appartementen: Het is hier Puur! genieten in een prachtige groene omgeving.
Biologisch uit eten bij Bitter en Zoet
Chef-kok Rik Dortmond werkt zoveel mogelijk met dagverse, vooral biologische producten. Het liefst uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland. In de tuin van het voormalige hospitaalgebouw zijn een boomgaard en een moestuin aangelegd. Zo komen appels, mispels, pruimen en kweeperen uit de eigen tuin.
Je bent bij Bitter en Zoet welkom voor ontbijt, lunch en diner in het restaurant. Op onderstaande foto zie je Lars. Hij presenteert zijn diverse bereidingen van biet. Op de kaart staat dit gerecht met een kaas krokantje, maar zonder dat laatste kun je hier ook geheel plantaardig van genieten.
Een gezellige lounge, een (h)eerlijk restaurant, vergaderzalen, wellness en de prachtige natuur en historie van de omgeving maken van Bitter en Zoet een unieke locatie met alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in Veenhuizen. Blijven logeren in het mooie hotel Bitter en Zoet kan ook!
Openingstijden Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen
dagelijks geopend:
lunch: 12:00 − 17:00 uur
diner: vanaf 17:30 uur
Duurzame producten
eigen moestuin en boomgaard, biologisch: vlees 95%, groente 50%, zuivel, eieren en boter 75%, kaas 80%, wijn 25%, sappen 45%, brood 50%, koffie en thee biologisch en fairtrade, frisdranken 95%, duurzame vis met MSC-keurmerk, biologisch en fairtrade, al het linnen bij Bitter en Zoet is biologisch en fairtrade: bed-, bad- en tafellinnen, biologisch afbreekbare disposables, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten