Hotel en brasserie De Zwaan Venray
RestaurantHet restaurant van hotel en brasserie De Zwaan in Venray heeft invloeden uit de wereldkeuken. Een culinaire reis op je bord. Grensverleggend zonder de basis van de Franse en grootmoederskeuken te verloochenen.
Streekproducten en biologisch eten
Innovatief. Licht. Centraal staan streekproducten. Duurzaam en biologisch. Hier geen ghost cooking maar eerlijk en heerlijk eten. Het meeste komt van eigen bodem voor de minste food miles. En is daarmee minder belastend voor het milieu.
In de keuken wordt gekookt volgens de filosofie van het Euro-Toques gilde. Chef Ben Aerts verrast je ook graag met heerlijke, kleurrijke vegan gerechten, dus vraag hier gerust naar.
De zeven geboden van chef-kok Ben Aerts
- Traditioneel verfijnd.
- Respect voor de natuur.
- Plezier in het vak proef je op het bord.
- Ontdekking van ingrediënten, specerijen, grondstoffen en gerechten maakt het spannend en uitdagend.
- Avontuur: het vormgeven van eigentijdse gerechten.
- Warmte: pure en oprechte smaken, koken vanuit je hart.
- Geloof in jezelf en je medewerkers is een vereiste.
Tip: Reserveer een uitgebreide high tea bij De Zwaan. Heerlijk, met zoet en hartig lekkers!
Lees ook: Biologisch in Limburg >>
Openingstijden De Zwaan in Venray
ma t/m wo: vanaf 17:00 uur
do t/m zo: vanaf 11:00 uur
Duurzame producten
biologisch: groente 10%, zuivel, eieren en boter 20%, kaas 50%, vlees 50%, wijn 10%, brood 10%, koffie en thee 80%, duurzame vis en 'tweede keuze' volgens goedevis.nl, fairtrade: koffie, thee, rijst, graan, peulvruchten, bananen, ontbijtbeleg (hagelslag, pasta), chocolade, Mongozo bier, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten