Driekant Brood & Koffie Zutphen

Restaurant
Naar item

Je vindt de nieuwste locatie Driekant Brood & Koffie achter het NS station Zutphen, bij de achteruitgang iets naar links. Driekant Ambachtscentrum opende haar tweede vestiging in de oude broodfabriek.

Brood & Koffie ademt sfeer en gezelligheid uit. Een plek waar je gezellig kunt afspreken, werken of gewoon even tot rust komt. Je kunt hier terecht voor een (h)eerlijk kopje koffie of thee tot een uitgebreide lunch. Meenemen, dat kan natuurlijk ook.

Driekant is 100% biologisch

Driekant Brood & Koffie Zutphen biologisch brood bakkerij lunchroom takeaway restaurant zorgproject

Alles wat in de bakkerij verkocht wordt bij Driekant Brood & Koffie is 100% biologisch: brood, banket en koekjes.

Kijkje in de Driekant bakkerij

Driekant Brood & Koffie Zutphen biologisch brood bakkerij lunchroom takeaway restaurant zorgproject

Naast de lunchroom is een bakkerij aanwezig. Tussen de lunchroom en de bakkerij is een glazen wand zodat je kunt zien waar al het lekkers vandaag komt.

Driekant recept

Meer doen met minder mensen… Dat is tegenwoordig een populair motto. Maar niet bij Driekant! Zij geloven juist in het omgekeerde: zoveel mogelijk ‘handen aan het brood’. Dat heeft alles te maken met de bedrijfsfilosofie. Mensen staan hier centraal.

Driekant Brood & Koffie Zutphen biologisch brood bakkerij lunchroom takeaway restaurant zorgproject

Driekant is een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. De weg naar het hart verloopt via de handen. Driekant helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze werkervaring op te laten doen via het ambachtsvak. Daardoor zijn ze beter in staat het stuur van hun leven in eigen hand te nemen.

Lunch, high tea en workshops

Driekant Brood & Koffie Zutphen biologisch brood bakkerij lunchroom takeaway restaurant zorgproject

Van een lekker belegd broodje tot een uitgebreide lunch met soep ben je aan het juiste adres. Of wat dacht je van een huisgemaakt broodje kroket, er is keuze uit tofu, rundvlees of zalm.

Gezellig met vrienden, collega’s of familie genieten van een uitgebreide high tea. Vol met zoete en hartige lekkernijen uit eigen bakkerij aangevuld met sandwiches en warme hapjes.

Driekant brood en koffie is uitermate geschikt voor workshops, voor volwassenen en kinderen.

Openingstijden Driekant

ma t/m za: 08:00 – 18:00 uur
zo: 11:00 – 17:00 uur

Driekant winkel en lunchroom, Lange Hofstraat >>

Driekant workshops brood en patisserie >>

Duurzame producten

uitsluitend biologische producten, fairtrade koffie, thee, suiker en chocolade. Driekant is een zorgproject, groene stroom, biologische/fairtrade kleding, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables, gerecyclede materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Lijmerij 23
7202 AZ Zutphen

Telefoon
0575 51 51 42

Website
driekant.nl

Specificaties

biologisch, biologisch afbreekbare disposables, eco-kleding, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, rolstoelvriendelijk, sociaal project, streekproducten, terras, vegetarisch, zorgproject
Reacties (1)

  • 2 februari 2017, 22:52

    Hannie van schie: “L.S.,ik woon in Deventer, maar ben al eesn in de nieuwe Driekant geweest. Kan ik een kadobon krijgen voor een hightea voor 2 personen? Of om mee te doen aan het zelf bereiden daarvan? Ik wil dat graag volgende week als kado gaan geven. Vriendelijke groet, Hannie van Schie”