De Keuken van Gastmaal Utrecht

Restaurant
Naar item

Update: De Keuken van Gastmaal stopt na 11 jaar. Je bent welkom bij Gastmaal Café aan de Griftstraat nummer 2 .

Bij De Keuken van Gastmaal in de Biltstraat in Utrecht is de filosofie helder: het product staat centraal en smaak staat voorop. Op de menukaart staan daarom gerechten van het seizoen, bereid met duurzame vis, biologisch vlees en lokale groenten.

Smaak staat voorop

Omdat bij De Keuken van Gastmaal de producten in hun waarde gelaten worden, hoef je hier geen kunstzinnig opgemaakte borden te verwachten. Het gaat om de smaak!

De Keuken van Gastmaal Utrecht

Natuurlijke wijn

Uiteraard vinden ze bij de Keuken van Gastmaal wijn net zo belangrijk. Omdat ze houden van natuurlijke smaken, prijkt er als vanzelfsprekend veel ‘vin nature’ op de kaart. Deze wijnen zijn namelijk puur en zuiver, net als het eten.

De Keuken van Gastmaal Utrecht

Groentemenu bij De Keuken van Gastmaal

Puur! tip: Reserveer het vegetarische viergangen groentemenu!

Lees ook: 10x biologisch restaurant Utrecht

Openingstijden De Keuken van Gastmaal in Utrecht

di t/m za: 17:30 − 22:00 uur

Gastmaal Café in Utrecht

gastmaal cafe Gastmaal Café Utrecht traiteur biologisch eten uit puur traiteur witte vrouwen

Check ook het gezellige Gastmaal Café in de Griftstraat (Wittevrouwen buurt).

Wilde Wortels: biologische catering in Utrecht

Wilde Wortels Utrecht biologische catering

Wilde Wortels verzorgt biologische catering in Utrecht. Voor allerlei gelegenheden, zoals (dagelijkse) lunches, diners, evenementen en trainingsdagen. Wilde Wortels gebruikt hiervoor uitsluitend seizoensgebonden en biologische(-dynamische) producten van boeren uit de regio.

Duurzame producten

biologisch: vlees, zuivel, eieren, boter, brood, sappen, wijn, kaas 40%, groente zoveel mogelijk uit de directe omgeving van kleinschalige, biologische bedrijven, vis met MSC-keurmerk, biologische en fairtrade koffie en thee

Adresgegevens

Adres
Biltstraat 5
3572 AA Utrecht

Telefoon
030 233 46 33

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, fairtrade, lunch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties