Brasserie Bries Renesse
RestaurantDe chef-kok van Brasserie Bries in Renesse werkt bij voorkeur met verse pure ingrediënten uit eigen streek. Gelukkig is er veel culinair lekkers te vinden in Zeeland. Zo komen vis en schaaldieren uit de Oosterschelde. Ambachtelijke producten van boeren en tuinders uit de omgeving van Schouwen-Duiveland.
Veel gasten komen uit Vlaanderen, wat natuurlijk veel zegt over de bourgondische stijl van de keuken. Brasserie Bries laat dan ook graag zien dat een keuze voor lokale, ambachtelijke en duurzame producten uitstekend combineert met een goede smaak.
Overnachten in Badhotel Renesse
Als je ook geniet van het wijnarrangement is het goed om te weten dat je kunt blijven overnachten in het bijbehorende hotel: Badhotel Renesse.
Openingstijden Brasserie Bries van Badhotel Renesse
dagelijks: 18:00 – 22:00 uur
Duurzame producten
biologisch: groente 50%, zuivel 30% (karnemelk, kwark en enkele kazen), Livar varkensvlees, streekproducten: vlees 15% van vleesboerderij Boot en wijn 15% van Kleine Schorre, duurzame vis (MSC-gecertificeerd), koffie en thee biologisch en fairtrade, chocolade fairtrade, FSC-hout en gerecyclede materialen voor het meubilair