Aangenaam eten en drinken Haarlem

Restaurant
Naar item

Bij restaurant Aangenaam in Haarlem is het motto ‘Aangenaam voor mens, dier en milieu’. Er wordt zoveel mogelijk met biologisch eten en fairtrade producten gewerkt. Ook het interieur en het servies zijn fairtrade.

Het motto is 'Aangenaam voor mens, dier en milieu'. Er wordt zoveel mogelijk met fairtrade en biologische producten gewerkt. Zo komt de kunst uit de Filipijnen, waar een project wordt gesteund. Ook het interieur en het servies zijn fairtrade.

Dagelijks open voor lunch en diner

Voor het diner zijn er diverse maaltijdsalades, vis-, vlees- en vegetarische gerechten Je kunt ook kiezen voor één van de dagsoepen, het drie gangen-dagmenu of de specialiteit van de dag. Er is een borrelkaart met biologische hapjes. Ook voor een lekkere lunch ben je elke dag welkom.

Restaurant Aangenaam eten en drinken in Haarlem

Kunst om de Hoek

Bij Aangenaam in Haarlem vind je kunst van ‘Kunst om de Hoek’, deze is te koop of te huur. De stichting geeft mensen vanuit Heliomare, een revalidatiecentrum in Wijk aan Zee, ondersteuning en zingeving met een passende dagbesteding. In het centrum van Haarlem vind je een mooie winkel met een atelier.

Sociaal sparen

Via de app van Aangenaam spaar je bij elk restaurantbezoek voor een leuke cadeau en steun je tegelijkertijd een stichting in Nepal bij het opzetten en runnen van een weeshuis. Meer weten over sociaal sparen bij Aangenaam? Je leest het op hun website.

Aangenaam eten en drinken in Haarlem

Aangenaam Thuis

Heb je weinig tijd en wil je thuis puur eten? Een heerlijke en makkelijke tip: Aangenaam Thuis stelt een boodschappentas samen met lekkere, duurzame, gezonde ingrediënten en recepten die bij jou thuis worden bezorgd.

Openingstijden Aangenaam Haarlem

ma – do: 16:30 – 22:00 uur

vr – zo: 12:00 – 22:00 uur

Duurzame producten

alles is zoveel mogelijk biologisch, ook de wijnen, vis volgens goedevis.nl, koffie, thee, Tony's chocolonely en enkele wijnen zijn fairtrade, groene stroom en gas, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout, 5% van de winst gaat naar goede doelenorganisaties, hiervoor mag jezelf je voorkeurstem geven voor 1 van de 3 gekozen goede doelen, genomineerd voor 'Puurste Restaurant van Nederland 2012'

Adresgegevens

Adres
Kleine Houtstraat 105
2011 DK Haarlem

Telefoon
023 531 74 03

Website
aangenaametenendrinken.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, FSC-hout, glutenvrij, groene stroom, kindvriendelijk, lunch, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties