Kookworkshop Achterhoek – Op de Brusse De Heurne

Hotspot
Naar item

Op afspraak is een kookworkshop bij Boerderijrestaurant Op de Brusse in de Achterhoek mogelijk. Samen koken en daarna de gemaakte gerechten gezellig opeten. Bij de kookworkshops is het motto “eet je uitzicht”. Dat betekent dat de ingrediënten die de groentetuinen, de koeien, kippen en scharrelvarkens leveren het uitgangspunt zijn. Bovendien beleef je een stukje van dit motto mee. Bijvoorbeeld door in de tuin verse kruiden, eetbare bloemen of nog wat extra groenten te plukken voor je te bereiden gerecht.

Achterhoek biologisch streekproducten kookworkshops Op de Brusse boerderij restaurant

Kookworkshops op maat

De samenstelling van de kookworkshop wordt in overleg bepaald. Er zijn diverse mogelijkheden zoals een diner-, brunch, tapas of high tea workshop of thema’s zoals vegetarisch, Italiaans, BBQ, glutenvrij e.d. Ook houden ze rekening met deelnemers die een dieet hebben, bepaalde voedingsmiddelen niet kunnen verdragen of geen vlees/vis eten.

Achterhoek biologisch streekproducten kookworkshops Op de Brusse boerderij restaurant

Praktisch

  • De workshop duurt circa vijf uur.
  • Bij mooi weer is het mogelijk buiten te koken en eten.
  • Kosten (inclusief drankjes en recepten): < 6 personen € 275,  6- 12 personen € 50 p.p., 13 – 20 personen € 45 p.p.,  > 20 personen € 40 p.p.

Duurzame producten

70-80% vegetarisch, 40% veganistisch, zoveel mogelijk uit de eigen moestuin en van eigen dieren (Lakenvelder-koeien, varkens en kippen), groente uit eigen moestuin en van buren die biologisch werken, zuivel, eieren en boter van eigen productie, kaas en vlees 90% van eigen dieren die buiten scharrelen en antibiotica-vrij zijn, brood 80% van eigen speltgraan, zonnecollector voor warm water

Adresgegevens

Adres
Brussendijk 4
7095 BD De Heurne

Telefoon
0315 65 92 97

Website
opdebrusse.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, high tea, hondvriendelijk, kookworkshops, overnachten, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties (1)

  • 3 April 2024, 15:00

    Arnold: “Hoi, Zouden we twee plekken kunnen reserveren in april of mei voor een vegetarische kookworkshop? Groetjes, Arnold Heijmer”