6x biologisch restaurant Utrecht

Nieuws
Naar item

Waar eet je biologisch in Utrecht? Lees 6x biologisch restaurant Utrecht. Dan weet je waar je lekker, biologisch eet in de horeca. Met groenten in de hoofdrol, uit de streek. En fairtrade producten als de ingrediënten van ver komen. Hier moet je volgens Puur! uit eten zijn in Utrecht. In de stad én de provincie. 

6x biologisch restaurant Utrecht

1. De Keuken van Gastmaal in Utrecht

De Keuken van Gastmaal Utrecht

Groente komt zoveel mogelijk uit de omgeving van kleinschalige, biologische bedrijven in Utrecht. Wat is er nog meer Puur! en biologisch bij De Keuken van Gastmaal in de Biltstraat? Vlees, zuivel, eieren, boter, brood, sappen, wijn. O ja, er is ook eerlijke, fairtrade koffie.

2. Gastmaal Café in Utrecht

Gastmaal Café Utrecht traiteur biologisch eten uit puur traiteur witte vrouwen

De Keuken van Gastmaal heeft in de witte vrouwenbuurt een heerlijk wijncafé. Je vindt er eerlijk eten en natuurlijke wijnen. Open voor lunch en diner. Met een fijn terras en een huistraiteur aan de overkant. Dat is Gastmaal Café.

3. Jasmijn en ik in Utrecht

Jasmijn en ik Utrecht

Dat een Aziatisch restaurant ook prima aandacht kan geven aan biologisch eten, bewijst restaurant Jasmijn en ik. Biologisch en pure smaken. Goede smaakmakers, dus zonder ve-tsin en andere versterkers. Met een ruime keuze aan vegetarisch en veganistisch.

4. de Veldkeuken in Bunnik

de Veldkeuken bunnik biologisch restaurant utrecht

De Veldkeuken in Bunnik is een 100% biologisch restaurant en bakkerij. Werkelijk álles is hier biologisch. En ook nog eens zoveel mogelijk uit de buurt. Heerlijk brood, jam, chutney en meer lekkers zijn te koop. Zo geniet je thuis na van je uitstapje naar Landgoed Amelisweerd.

5. Eetatelier in Houten

Eetatelier Houten biologisch restaurant utrecht

Eetatelier Houten is een bijzondere plek. Niet alleen is het eten voor een groot deel biologisch. Ook aan het sociale aspect is gedacht. Zo werkt een team van begeleiders, horecapersoneel en medewerkers met een beperking samen. Het resultaat? Een heerlijk avondje uit!

6. La Collina in Zeist

La Collina Zeist restaurant biologisch restaurant utrecht

Biologisch eten? Dat kan bij La Collina Zeist. Eigenaar Mark Driessen werkt met biologische en ambachtelijke producten. Het vlees is biologisch en bijna alle groenten en kruiden zijn dat ook. Kookworkshops, catering en delicatessen: La Collina is van alle markten thuis. Binnenkort opent de zevende Puur! hotspot in de provincie Utrecht. Driessen SmaakVermaak is een nieuwe locatie in Nieuwegein van Mark, voor grote gezelschappen.

Tips zijn welkom

Heb of ken je een Puur! restaurant in Utrecht dat hier niet mag ontbreken? Laat je reactie onderaan dit bericht achter. Of stuur een tip.

8x biologisch restaurant Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam veggie gerecht biologisch puur uit eten vegetarisch

8x biologisch restaurant Amsterdam >>

Alle Puur! uit eten hotspots in Nederland: restaurants, kookworkshops, hotels, winkels, cateraars, leveranciers en meer! Tip: Uitgebreid zoeken kan met het loepje rechtsboven.

Reacties (2)

  • 3 april 2017, 20:37

    Esther: “Brouwerij Oproer in Utrecht Zuilen. In deze brouwerij zit ook een vegan restaurant, heel gezellig ook.”

  • 23 maart 2017, 20:06

    Elisa: “Restaurant Groenland in Driebergen”