Puur-e catering Bennekom
CateraarPuur-e maakt met haar streekcatering van elk feest iets bijzonders met de lekkerste producten en gerechten uit je eigen streek. Van borrelhap tot themabuffet of twaalf gangen amuse-diner. Niks is te gek.
En of je nou met 8 of 200 personen bent, Puur-e zorgt dat elke gast een bijzonder culinair moment beleeft. Zij doen dit graag bij je thuis of op het werk, maar ze vinden het nog leuker als ze ook de locatie mogen verzorgen. Omdat het niet hun eigen feestje is, hebben ze ook geen kant en klare menu’s of thema’s. Graag bedenken ze iets passends voor je.
Naast catering, organiseren ze ook een pop-up restaurant. Eens in de maand strijkt het restaurant op een geheime locatie in de buurt van Ede neer. Ze bedenken voor elk etentje meerdere gangen met seizoensgebonden, biologische en lokale producten uit de omgeving van Ede. Hierbij worden bijpassende Gelderse wijnen geserveerd. De inspiratie voor de meergangen etentjes haalt Puur-e uit de Hollandse keuken, landschap, kunst, internet en design.
ROTZOOI fermentatie festival
Puur! uit eten was aanwezig bij het fermentatie festival ROTZOOI. Check ’t filmpje hierboven! Het festival werd georganiseerd door ‘De rotjongens’ Christian Weij (auteur: Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (auteur: Over Rot).
Bestel fermentatieboek Verrot Lekker hier.
Lees ook: biologische catering.
Duurzame producten
biologisch: vlees 90%, groente, zuivel, eieren, boter, kaas, wijn, sappen, alleen vissen 'prima keuze' volgens www.goedevis.nl, Fairtrade koffie, thee en chocolade, CO2-compensatie vervoer, wegwerpservies van palmbladeren